Bazinul Olimpic Mihai Mitrofan Brasov

Astăzi a avut loc o nouă ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență

Brasovul are si un bazin de inot la standarde internationale!

bazin_olimpic-BV

Noul bazin, dat în folosinţă în aprilie 2013 este acum o clădire cu trei niveluri şi îndeplineşte toate standardele pentru desfăşurarea de competiţii sportive interne şi internaţionale.

Bazinul propriu-zis are dimensiuni olimpice (50x25x2 metri), zece 10 culoare şi 658 de locuri în tribună, douăsprezece fiind special amenajate pentru persoanele cu dizabilităţi. Staţia de filtrare a apei, complet automatizată, poate asigura filtrarea întregii cantităţi de apă în patru ore. La subsol se află spaţiile tehnice, vestiare, duşuri, saună, jacuzzi şi o cameră pentru masaj. La parter au fost amenajate vestiarele pentru public (inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi), zone de direcţionare şi informare, duşuri, grupuri sanitare, recepţie, un punct de vânzare răcoritoare şi un al doilea bazin, de iniţiere şi încălzire, cu dimensiunile de 14x7x1,2 metri. La etaj au fost amenajate o sală forţă şi fitness, vestiare, grupuri sanitare, sală metodică, sală de conferinţe şi zone pentru mass-media şi VIP

Bazinul Olimpic Mihai Mitrofan Brasov este localizat pe b-dul Gării, nr. 21, Braşov, cod postal 500218 , dispune de locuri de parcare  si este in imediata apropiere a Salii Sporturilor (si aceasta  recent modernizata).

Harta:

Program Bazinul Olimpic Brasov – click aici pentru a vedea programul actualizat al bazinului

Tarife intrare Bazinul Olimpic – click aici

bazin_olimpic

Contact:

tel: +40 268/412685

mob: 0741122891

fax:+40 0268/471615

e-mail: contact@dstbv.ro